Toni

Toni on todellinen eränkävijä, jolle luonto on antanut rauhaa ja voimaa läpi elämän. Yksin tuntureita vaeltaessaan ajatukset Löytöretkestä alkoivat kirkastua. Toni harrastaa polkujuoksua ja hän on koetellut fyysisiä rajojaan mm. laskuvarjojääkärinä. Syvä luontoyhteys ja kokemus itsensä ylittämisestä ovat Tonin lahjoja Löytöretkeläisille!

Karri

Karri on aito suomalainen metsämystikko ja korpijoogi. Hänen kokemuksensa kumpuaa matkoista ympäri maailman ja ajasta vanhojen kulttuurien ja heimojen kanssa. Karri järjestää ammatikseen matkoja mieleen ja kehoon. Ajatus Löytöretkestä on ollut vahvasti mukana alusta asti. Maailmankansalaisena Karri on mitä parhain matkaopas uusiin ulottuvuuksiin. Iso mies, iso sydän!

Antti

Antti on mielen ja kehon teknologioiden tutkija. Hänellä on erityinen kyky nähdä laajat kokonaisuudet ja kauneus maailmassa. Kansainvälisen tason tietämys tietoisuuden tutkimuksesta ja psykologiset työkalut ovat Antin repussa mukana Löytöretkillä, kun hän opastaa retkeilijöitä karttalehtien ulkopuolelle.

Löytöretkellä mukana voimaa antamassa:

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä

KARRI

044 3440798
KARRI@LOYTORETKI.NET

Toni

044 5974709
TONI@LOYTORETKI.NET