Löytöretki – Saariselkä 2023

890€

“Into the wild I go, to lose myself and find my soul!”

Tämä on se retki, jolla jokaisen pitäisi käydä edes kerran elämässään. Tällä retkellä päästään nauttimaan ihmisluonnon parhaista puolista Lapin luonnon ytimessä. Tämä on The Löytöretki!

Sisäinen eläin kiittää kun se saa vaeltaa laumassa; siis tehdä sitä mihin se on luotu. Ruoka ja uni maistuvat uskomattoman hyvältä kun keho saa liikettä ja happea. Avarat maisemat saavat mielenkin vaeltamaan ja retkeilijöiden kesken jaetut oivallukset kantavat vielä pitkään reissun jälkeen. Yhteyden tunne itseensä, toisiin ihmisiin ja maailmaan on taattu.

Mitähän sinä löydät kun lähdet kauas?

14 in stock

Description

LÖYTÖRETKEN OHJELMA

Löytöretki Saariselkä on viikon kestävä maaginen yhteisvaellus UKK-puiston tuntureilla. Minä toimin eräoppaananne, Antti Kirjalainen retkimystikkona ja yhdessä me luomme retkelle rungon, jonka ympärille kaikki retkeilijät tuovat omaa energiaa ja viisautta. Elämme viikon perusleirissä kirjaimellisesti paratiisikurun naapurissa tehden kevyitä päiväretkiä tuntureille. Löytöretki kestää 7 päivää ja 6 yötä. Ensimmäinen ja viimeinen yö majoitutaan mökeissä Saariselällä ja neljä yötä teltoissa Lapin erämaassa Urho Kekkosen kansallispuistossa.

PÄIVÄ 1 – SAAPUMINEN

Saapuminen Saariselälle ja majoittuminen mökkeihin. Tutustutaan toisiimme avauspiirissä. Pakataan reput ja saunotaan.

PÄIVÄ 2 – LEIRI

Löytöretki alkaa vaelluksella erämaahan. Leiriytymisen jälkeen otamme yhteyttä luontoon meditaation keinoin ja joogaamme kipeät kintut vetreimmiksi.

PÄIVÄ 3 – LUONTO

Happihumala ja hyppy jokeen! Komba-taistelua. Maadoitusmeditaatio ja metsäjoogaa. Keskustelupiiri sisäisestä eläimestä.

PÄIVÄ 4 – YHTEYS

AamuMovement. Yhteysharjoitus. Puhetta rakkaudesta. Sydäntä avaava kaakaoseremonia Tz’utujil Maya-heimon kaakaolla. Tunturin valloitus auringonlaskun aikaan.

PÄIVÄ 5 – MATKA

Päiväretki huipuille ja puhdistautuminen tunturilammessa. Nuotiopiirissä laulua ja rummutusta.

PÄIVÄ 6 – PALUU

Aamujooga ja vaellus takaisin sivistykseen. Sauna ja fine dining -illallinen. Kootaan löytöretken kokemukset yhteen lopetuspiirissä.

PÄIVÄ 7 – LÄHTEMINEN

AamuFlow ja kotiinlähtö.

 

LISÄTIETOA

Löytöretkelle otetaan enintään 14 retkeilijää. Löytöretki järjestetään minimissään 8 osallistujan voimin. Mikäli vaadittava ryhmäkoko ei täyty, liput palautetaan tai siirretään valinnan mukaan.

Saariselällä kelomökkimajoituksessa on liinavaatteet ja pyyhkeet talon puolesta. Maastossa nukumme isoissa 8hlö teltoissa ja keittelemme ruokamme ulkona tai keittiöteltassa. Mikäli tulet ystävän tai puolison kanssa voitte halutessanne majoittua omassa teltassa. Löytöretkellä tarjottavasta vaellusruoasta annetaan tarkempi lista osallistujille sähköpostitse. Osallistujat voivat oman harkinnan mukaan täydentää retkieväitä.

Ilmoittautujille lähetetään erikseen sähköpostitse varustelista ja retkikysely, jossa ilmoitetaan myös erityisruokavaliot.

Löytöretken hinta sisältää:

    • Kyydit Kajaani-Saariselkä-Kajaani
    • Vaellusmuonitus (aamupalat, vaelluslounaat ja vaellusillalliset)
    • Majoitus (Saariselällä mennessä ja palatessa sekä maastossa)
    • Ohjelman ja harjoitukset

Hinta ei sisällä ruokia vaelluksen ulkopuolella. Jokainen voi omalla kustannuksella ostaa lisäherkkuja vaellukselle tarpeen mukaan.